Látnivalók

Kikapcsolódás és feltöltődés

Pécs és környéke mind kultúrális, mind természeti látnivalókban rendkívül gazdag. Mediterrán jellegű éghajlatunk lehetővé teszi már kora tavasztól a természetjárást, hegyi kerékpározást, fürdőzést.

A Mecsek kiváló lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra egészen fiatal kortól az idős vendégeink számára is.

Apartmanunktól fél órányi autóútra remek gyógy- és élményfürdők találhatóak, illetve a pécsi és villányi borvidék pincéi, ahol a nyári hőségben hideg borokat kóstolhat.

Pécs 2010-ben nem érdemtelenül lett Európa Kultúrális Fővárosa. Nyáron a POST (Pécsi Országos Szinházi Találkozó) nyújt értékes programot az idelátogatóknak. Emellett a Kodály Koncert Központban egész évben nemzetközileg is elismert könnyű- és komolyzenei produkciókat tekinthet meg.

Számtalan múzeum rendelkezik állandó kiállítással, ahol olyan művészek alkotásai csodálhatóak meg, mint Victor Vasarely vagy Munkácsy Mihály.

Pécs déli fekvésének köszönhetően erősen érvényesül a délszláv hatás gasztronómiájában. Remek éttermek és nyári teraszok, fesztiválok várnak minden idelátogatót.

Pécs

"Sopianae, a büszke tigris, édes íz, letűnt korok után is az egységben hisz. Macskaköveken lábnyomaink taposta pecsét, történjen bármi, örök hitünk a letét.

Fényes nap, itt színes a táj, mediterrán hangulatod az egekbe száll. Déli part, hol a bor nem apad van egy rakás, csak lélegezd be, ez a szándékolt hatás!"

Cserkút

Csendes hegyi falu, Baranya megye közepén, Pécstől Ny-i irányban, a város határától mintegy 5 km-es távolságban a Jakab-hegy lábánál található Cserkút.

A község neve a levéltári forrásokban több féle alakban fordul elő: Cherkutt, Cherkutth, Tserdkugh, Cserkuth és Cserkút. Ez a változatosság a falu sok évszázados múltjára utal.

Villány - A bor városa

Villány a testes, tüzes vörösborok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a Villányi vörösbort. Mértéktartó fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre.

Orfű

Az orfűi völgy mélyén folydogáló patak három kis falut – Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest – font össze, a keleti oldalvölgyekbe további két falu, Bános és Mecsekszakál települt. A hatvanas években ezt a területet egységes üdülőterületté formálták, amelyet ma Orfű néven ismer az ország.

Dráva

"A Dráva-partra hívja ritka bája az erre járó kandi városit,
ki vadregényes tájra lelhet itt, ékesebbet, keresve sem találna."

"A Dráva-parton fényesebb a hajnal, sejtelmesebb a fű, s lágyabb a rét, vén tölgyek lombja integet ma még, és ágaik közt zeng ezer, pazar dal. "

Miért válasszon minket?

 • Természetjáró csoportok, Geoláda - Geocaching túrázóknak, kirándulók, kerékpártúrázók, aktív pihenést, horgászatot kedvelők részére.
 • Wellness programok, közeli termál fürdőkben regenerálódni vágyók számára.
 • Gasztro és bor turizmus kedvelőinek, vegetáriánusoknak is!
 • Családi rendezvények: esküvők, arany lakodalmak, keresztelők lebonyolítására.
 • Sporttáborok, jógatáborok helyszínéül.
 • Osztálykirándulások, táborok, erdei iskola szervezőinek.
 • Kollégiumot helyettesítő igényes de olcsó szállásként kirándulásokhoz. Kulcsos házat keresőknek.
 • Csapatépítési programok kiváló helyszínéül.
 • Pécs térségében dolgozóknak, olcsó, igényes munkásszállásként, ellátással is.

Keressen minket!

7673 Cserkút, Árpád-köz 9
72/564-136
30/3367-756
70/9480-393

Keressen minket!

7673 Cserkút, Árpád-köz 9
72/564-136
30/3367-756
70/9480-393

yii\base\ErrorException
Error

PHP Core Warningyii\base\ErrorException

PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php5/20121212/php_mysql.dll' - /usr/lib/php5/20121212/php_mysql.dll: cannot open shared object file: No such file or directory

$_SERVER = [
  'REDIRECT_STATUS' => '200',
  'HTTP_USER_AGENT' => 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)',
  'HTTP_ACCEPT' => 'text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8',
  'HTTP_IF_MODIFIED_SINCE' => 'Sat, 19 Jan 2019 00:07:08 GMT',
  'HTTP_HOST' => 'batvolgyi.hu',
  'HTTP_CONNECTION' => 'Keep-Alive',
  'HTTP_ACCEPT_ENCODING' => 'gzip',
  'PATH' => '/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin',
  'SERVER_SIGNATURE' => '
Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at batvolgyi.hu Port 80
', 'SERVER_SOFTWARE' => 'Apache/2.4.7 (Ubuntu)', 'SERVER_NAME' => 'batvolgyi.hu', 'SERVER_ADDR' => '188.166.45.97', 'SERVER_PORT' => '80', 'REMOTE_ADDR' => '54.173.237.152', 'DOCUMENT_ROOT' => '/var/www/release/batvolgyi.hu/web/', 'REQUEST_SCHEME' => 'http', 'CONTEXT_PREFIX' => '', 'CONTEXT_DOCUMENT_ROOT' => '/var/www/release/batvolgyi.hu/web/', 'SERVER_ADMIN' => 'info@triplajam.com', 'SCRIPT_FILENAME' => '/var/www/release/batvolgyi.hu/web/index.php', 'REMOTE_PORT' => '36528', 'REDIRECT_URL' => '/latnivalok', 'GATEWAY_INTERFACE' => 'CGI/1.1', 'SERVER_PROTOCOL' => 'HTTP/1.1', 'REQUEST_METHOD' => 'GET', 'QUERY_STRING' => '', 'REQUEST_URI' => '/latnivalok', 'SCRIPT_NAME' => '/index.php', 'PATH_INFO' => '/latnivalok', 'PATH_TRANSLATED' => 'redirect:/index.php/latnivalok', 'PHP_SELF' => '/index.php/latnivalok', 'REQUEST_TIME_FLOAT' => 1550330080.1340001, 'REQUEST_TIME' => 1550330080, ];